Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807 KH Gouda
In de lijst - logo

Financieringen

Een nieuwe auto, een verre vakantiereis of misschien wel een mooie boot. Ieder mens heeft zo zijn eigen dromen en wensen. Helaas heeft niet iedereen genoeg financiële middelen om zijn dromen meteen in vervulling te laten gaan. En ervoor sparen kan best een hele tijd duren.

Als u op korte termijn geld nodig heeft, kan een lening een goede oplossing zijn. Hornes Assurantiën kan u daarbij helpen. U kunt via ons tegen gunstige tarieven een doorlopend krediet afsluiten. Afhankelijk van uw inkomen en vaste lasten kunt u bij ons een bedrag lenen. Deze lening is aflossingsvrij. En heeft u eens wat geld over, dan kunt u altijd een extra aflossing overmaken, zonder dat daar een boete tegenover staat. Eenmaal afgeloste bedragen kunnen ook altijd weer opnieuw opgenomen worden. Ook kunt u kiezen voor een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening is ideaal als u precies wilt weten waar u aan toe bent. U leent een vast bedrag voor een vaste periode. En dat gaat u in vaste termijnen, tegen een gunstige vaste rente, aflossen.

  • U leent in één keer een vast bedrag.
  • Een vast rentepercentage gedurende de looptijd
  • Terugbetalen met een vast maandbedrag over een vast aantal maanden
  • De periode waarover u de lening kunt aflossen, varieert van 6 tot en met 96 maanden.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u door middel van de kredietmodule direct een krediet aanvragen. Na ontvangst van uw formulier zullen wij de aanvraag bekijken en na goedkeuring wordt er een financieringscontract opgesteld. Indien u dit contract na ondertekening en vergezeld van de gevraagde documenten aan ons retourneert, kunt u binnen enkele dagen over de lening beschikken. Desgewenst doen wij u een voorstel om het risico van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden af te dekken. We kunnen ons voorstellen dat u wel interesse heeft in een doorlopend krediet of persoonlijke lening, maar dat u eerst wilt weten wat u eigenlijk maximaal kunt lenen en wat de financiële consequenties zijn. Ook daarvoor kunt u hier een berekening maken. Door middel van onderstaande link komt u automatisch bij ons financieringsbedrijf Randstad Krediet waar u een online een kredietaanvraag kunt doen.