Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807 KH Gouda
In de lijst - logo

Gezondheid

  • Zorgverzekering
  • Tandartskostenverzekering

Zorgverzekering

Het zal u niet ontgaan zijn: de ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe zorgstelsel.

Welke keuze maakt u?

Kiest u voor een naturapolis, waarbij u zorg af dient te nemen bij een aantal gecontracteerde zorgverleners, of kiest u voor een restitutiepolis, waarbij u de vrije keuze heeft voor een zorgverlener? Kiest u ervoor om alle zorgkosten vergoed te krijgen of kiest u voor een beperkte(re) dekking? Allemaal keuzes die van invloed zijn op de premie en op de keuze van de juiste zorgverzekeraar.

Door het grote aantal aanbieders en de variëteit aan producten kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

Wij werken samen met een groot aantal maatschappijen, zoals Menzis, Achmea, ONVZ, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, en Fortis. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijk en passend voorstel doen gebaseerd op uw persoonlijke (gezins)situatie.

Samen met u zoeken wij de zorgverzekeraar die het beste bij u past! Ook kunt u direct een offerte opvragen voor de door u gewenste polis.
Bel nu met ons op 0182-582888 en wij maken een passende aanbieding voor u.

Tandartskostenverzekering

Uw tandartskosten worden maar zelden standaard vergoed. Omdat het vaak prijzige behandelingen zijn, is het prettig als u op een aanvullende verzekering terug kunt vallen. De tandartskostenverzekering is zo’n verzekering. Een prima aanvulling op de basisverzekering. Het grote voordeel is dat u zelf bepaalt wat u wel of niet verzekerd wilt hebben.

Bij de zorgverzekeringen vallen tandartskosten meestal buiten het standaard pakket, de tandartskostenverzekering geeft ook dan meteen extra zekerheid. De tandartskostenverzekering is een prima aanvulling tegen aantrekkelijke premies.

Bij de tandartskostenverzekering kunt u kiezen uit verschillende maximale verzekerde bedragen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of bel 0182-582888.