Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807 KH Gouda
In de lijst - logo

Wonen

Woonhuisverzekering

Dakpannen die in een storm van het huis waaien, een inbraak met nare gevolgen, een uitslaande brand. Het kan ons allemaal overkomen. Een eigen huis betekent meer dan een dak boven het hoofd. Daardoor is schade aan het huis of ongewenst bezoek behalve materieel vaak ook emotioneel ingrijpend. Bij Hornes Assurantiën begrijpen we dat. Daarom besteden we veel zorg aan de producten die door ons worden aangeboden.

Niet alleen de schade wordt vergoed – dat spreekt voor zich - we doen ook nog iets extra’s. Ook worden bijvoorbeeld de kosten voor een verblijf in hotel of pension en voor het herstellen van uw tuin vergoed. En vanzelfsprekend zullen wij u met raad en daad terzijde staan.
Terug naar boven

Inboedelverzekering

Een vergeten strijkbout op een dure blouse, een inbraak met nare verliezen, een lekkende douchebak, een uitslaande brand. Het kan ons allemaal overkomen. Hoe zuinig we ook willen zijn op onze dierbare spullen in huis. En niet alleen vuur, water en inbrekers vormen een risico voor onze bezittingen, ook allerlei ongelukjes kunnen schade aanrichten. Daarom is een inboedelverzekering een vanzelfsprekende zaak.

Wij kunnen geen schade voorkomen. Wel kunnen wij u financiële bescherming bieden tegen de gevolgen van grote en kleine ongelukken. We vergoeden niet alleen de schade - dat spreekt voor zich - we doen ook nog iets extra’s. We vergoeden bijvoorbeeld de kosten voor een verblijf in hotel of pension en voor het herstellen van uw tuin. Verder bieden we financiële ruimte voor allerlei extra kosten. En dat ligt minder voor de hand.
Terug naar boven

Glasverzekering

Deze verzekering biedt een complete dekking tegen ruitbreuk op basis van kostprijs. De kosten voor een noodvoorziening en het inzetten van een nieuwe ruit worden ook vergoed. Een telefoontje en alles wordt geregeld.
Terug naar boven

Kostbaarhedenverzekering

Verlies van sieraden, schade aan uw piano, diefstal van foto- en filmapparatuur. Hoewel u zuinig bent op uw kostbaarheden, kunnen dit soort situaties ook u overkomen. Vaak hebben uw kostbaarheden naast een financiële ook een grote emotionele waarde. Omdat waardevolle spullen kwetsbaar zijn en de dekking op de inboedelverzekering vaak niet voldoende is, is het afsluiten van een kostbaarhedenverzekering geen overbodige luxe. Bij Hornes Assurantiën bent u hiervoor aan het juiste adres.
Terug naar boven

Overlijdensrisicoverzekering

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u bij overlijden voor een financieel vangnet voor uw partner of kinderen. Zo voorkomt u dat het inkomen achteruit gaat en de kosten toenemen. U kunt er op deze manier bijvoorbeeld voor zorgen dat uw partner de hypotheek of huur kan blijven betalen. Dan weet u zeker dat zij goed verzorgd achterblijven. Een prettige gedachte!

Wilt u een offerte op maat, informeer dan bij ons ( 0182-582888).
Terug naar boven