Wie zijn wij

Historie Hornes Assurantiën CV

In 1967 is de basis gelegd voor Hornes Assurantiën. R.H. ( Ruud ) Hornes begon een assurantiebedrijf vanuit zijn huis in Stolwijk samen met zijn vrouw W. ( Wil ) Hornes-de Graauw en assurantiekantoor R.H. Hornes werd opgericht. Wat begon als een eenmansbedrijf werd jaren later, in 1988, een familie bedrijf doordat
zoon J.R. ( John ) Hornes mee ging werken in het bedrijf en enkele jaren later als vennoot.

In 1972 verhuisde het kantoor naar Gouda.

In 1992 kwam schoondochter E.J. ( Liesbeth ) Hornes-Wijnen het kantoor versterken.

Gestaag groeide ons bedrijf verder en de eerste medewerkers werden in 1995 aangenomen. Daarop werd besloten om een geheel nieuw kantoor te gaan bouwen dat uiteindelijk in begin 1998 werd opgeleverd.

Op 20 mei 1998 verhuisde het bedrijf naar dit veel groter kantoor en was “Hornes Assurantiën C.V.” een feit.

Vrijwel gelijktijdig werd gestart met een administratiekantoor voor particulieren belastingaangiftes. Omdat de dienstverlening van Hornes Assurantiën C.V. hierdoor groter werd, en er veel vraag was naar ook zakelijke dienstverlening op het gebied van boekhouding is besloten om in 2002 een fulltime boekhouder aan te nemen waardoor ook de zakelijke markt kon worden bediend.

In 2012 zou onze oprichter R.H. ( Ruud ) Hornes met pensioen gaan echter door een plotselinge ziekte, overleed hij 12 december 2011 op 64 jarige leeftijd.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een full service assurantie- en administratiekantoor.

Door constante opleiding (PE) van onze medewerkers kunnen wij een goede hoogwaardige kennis waarborgen.

Onder het motto groot zijn door toch klein te blijven, kan Hornes Assurantiën het persoonlijke contact en benadering hoog in het vaandel houden. Als onafhankelijk adviseur kan Hornes Assurantiën, rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden, maatwerk bieden.

Er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde verzekerings- en financieringsmaatschappijen.

  • Bel mij terug

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u terug op een datum en tijdstip dat u uitkomt.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.