Uw eigen thuis met Hornes

Hypotheken

Een eigen huis is een belangrijk bezit en heeft voor bijna iedereen ook een emotionele waarde. Maar naast deze emotionele waarde is er natuurlijk ook een financieel aspect, zoals het kiezen van de hypotheek.

Hornes Assurantiën stelt voor u een hypotheek samen die is afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Naast een gunstig rentepercentage zijn de aflossingsmogelijkheden en verhuismogelijkheden zeker zo belangrijk. Daarnaast kan Hornes Assurantiën u ook informeren of u in aanmerking komt voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). U kunt alle zorg omtrent uw aankoop volledig in onze handen geven. U kunt hierbij vanaf het eerste contact met de makelaar tot het tekenen bij de notaris door ons laten verzorgen.

Hornes Assurantiën kan uw hypotheek bij diverse geldverstrekkers onderbrengen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen wordt gekeken welke geldverstrekker het beste voldoet aan uw wensen.

Soms bestaat een hypotheek uit een enkele financieringsvorm. Maar het kan heel aantrekkelijk zijn als uw hypotheek een combinatie is van verschillende financieringsvormen. Dat kan opvallend goede resultaten opleveren, zoals extra lage woonlasten en een maximaal belastingvoordeel. Ook verzorgen wij voor u de maandelijkse teruggaaf die u bij de Belastingdienst kunt aanvragen.

Bel ons voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Of vul het contactformulier in, wij nemen dan contact met u op. Wij adviseren u graag!

Startershypotheek afsluiten

Je wilt graag een huis kopen, maar vraag je af: kan ik een huis kopen?
En waar moet ik allemaal op letten?

Bekijk de mogelijkheden

Hypotheek voor doorstromers

Heeft u een eigen woning en wilt u een nieuwe woning kopen, neem ik mijn huidige hypotheek mee of niet?

Bekijk de mogelijkheden

Hypotheek oversluiten

U heeft geen verhuisplannen, maar wilt u toch graag gebruikmaken van de lagere hypotheekrente?

Bekijk de mogelijkheden

Second opinion

De second opinion is speciaal bedoeld om u de zekerheid te geven dat u de juiste hypotheek heeft gekozen die het beste in uw persoonlijke situatie past. U heeft wellicht net een hypotheekberekening laten maken, of zelfs al een hypotheekvoorstel ontvangen. Alles ziet er heel goed uit, maar toch blijven een aantal vragen door uw hoofd spelen. Is dit de juiste hypotheekvorm voor mij? Passen deze maandlasten bij mijn inkomsten? Om aan alle onzekerheden een einde te maken, nodigen wij u graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvende second opinion bij een van onze hypotheekadviseurs.

Geïnteresseerd? Maak dan nu meteen een afspraak op telefoonnummer 0182-582888.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.