Goed verzekerd op het water

Bootverzekering

Wij hebben specialistische kennis in huis op het gebied van watersportverzekeringen. Krijgt u te maken met een schade? Dan profiteert u van een snelle en heldere schadeafhandeling.

Kies de verzekering die bij u past
Wilt u een zeer scherpe premie of kiest u liever voor een uitgebreide dekking? Bij ons kunt u de verzekering kiezen die het beste bij u past.

Wij belonen natuurlijk goed vaargedrag. Uw no-claimkorting kan behoorlijk oplopen.

WA-verzekering
De WA-verzekering beschermt u tegen het risico van aansprakelijkheid. U bent tot 7,5 miljoen euro verzekerd voor schade die u met uw vaartuig aan een ander toebrengt. Een veilig gevoel.

WA + beperkt Cascoverzekering
Met de WA + beperkt Cascoverzekering kiest u voor een prima basisverzekering tegen een zeer scherpe premie. U verzekert niet alleen de eventuele gevolgen van aansprakelijkheid, maar ook de materiële schade aan uw boot.

WA + Uitgebreid Cascoverzekering
Met deze verzekering kiest u voor zekerheid. U verzekert zich tegen vele mogelijke schadeoorzaken. Van aansprakelijkheid en vorstschades tot constructiefouten en eigen- gebrek schades. Raakt uw boot beschadigd? Dan krijgt u de schade in zijn geheel vergoed.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Trailer of volgboot
Heeft u een trailer of een volgboot? Dan kunt u deze meeverzekeren.

Pechhulp
Wilt u écht onbezorgd varen? Sluit dan de aanvullende Pechhulpmodule af. Krijgt u plotseling te maken met een technische storing aan de voortstuwing en/of de stuurinrichting van uw vaartuig in Nederland? Dan staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om u te helpen.

Ongevallen opvarenden
Ook aan boord zit een ongeluk in een klein hoekje. Met deze uitbreiding krijgt u een eenmalige uitkering als iemand op uw boot door een ongeval blijvend invalide wordt of overlijdt.

Rechtsbijstand
Als iemand uw boot, volgboot of trailer beschadigt, kunt u schadevergoeding eisen. Met deze uitbreiding heeft u recht op juridische bijstand bij het verhalen van de schade. U kunt hierop ook een beroep doen bij geschillen over garantie, reparatie en onderhoud, stalling en financiering.

Beveiliging van uw vaartuig

De afgelopen jaren is in de watersport de criminaliteit sterk toegenomen. Buitenboordmotoren en boten op trailers zijn voor dieven gemakkelijke en gewilde objecten, vooral op onbewaakte plaatsen. Steeds meer verzekeraars stellen daarom preventiemaatregelen verplicht. Om voor schadevergoeding in aanmerking te komen, dient u bijvoorbeeld uw boot, trailer of buitenboordmotor met een SCM-goedgekeurd slot of alarmsysteem te voorzien.

Wat te doen bij schade?
Schade kunt u bij Hornes Assurantiën online melden. Maar u mag ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.