Voorkom vervelende verrassingen

Pechhulp verzekering

De pechhulp verzekering is een ideale verzekering voor iedere auto- en motorbezitter. Staat u met pech langs de weg? Dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met de alarmcentrale. Zij zorgen ervoor dat u snel weer op weg kan. De pechhulp verzekering is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat de auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dus als andere personen wel eens van het voertuig gebruik maken, dan worden zij bij pech ook altijd geholpen.

Ook buiten Nederland
Bent u regelmatig buiten Nederland onderweg? Dan kunt u kiezen voor een verzekering met Europese dekking. U bent dan niet alleen verzekerd voor de basis pechhulp, maar – mocht uw auto niet te repareren zijn – ook voor transport, stalling, repatriëring en extra kosten die u noodgedwongen moet maken.

Altijd weer snel op weg geholpen
Als u dor pech in Nederland niet meer verder kan rijden, dan schakelen we een professionele hulpdienst in. Deze hulpdienst probeert de auto of motor ter plaatse te repareren. Is dat niet mogelijk, dan kan u zelf kiezen om de auto of motor naar de dichtstbijzijnde garage of juist naar de eigen dealer of het huisadres te laten brengen. Uiteraard zorgen we ook voor vervoer van de inzittenden. Verder kan er in Nederland tot maximaal twee werkdagen vervangend vervoer worden ingezet.

In het buitenland wordt ook gekeken of de auto of motor ter plaatse gerepareerd kan worden. Als dit niet kan, dan zorgt de verzekeraar ervoor dat de auto of motor van u naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het mogelijk om het voertuig binnen 48 uur te repareren, maar niet dezelfde dag? Dan hebt u recht op één hotelovernachting. Is het niet mogelijk om de auto of motor binnen 48 uur te repareren, dan kan de verzekeraar tot maximaal 30 dagen een vervangende auto of motor ter beschikking stellen.

Aanhanger
Gaat u op vakantie met een vouwwagen of caravan? Dan is het mogelijk om de module ‘Aanhanger’ aan de verzekering toe te voegen. U bent daarmee verzekerd van de beste hulp als de aanhanger uitvalt. Deze module is alleen te sluiten in combinatie.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.