Uw computer en data goed verzekerd

Computerverzekering

Met de Computer- / Elektronicaverzekering bent u verzekerd voor de schade aan (of diefstal van) bedrijfsmatig gebruikte computers en elektronische apparatuur.

De Computer- en Elektronicaverzekering verzekert materiele- en gevolgschade.
De gevolgschadedekkingen gelden alleen voor computers, randapparatuur en kantoor-elektronica.

  • Casco (materiele schade): De apparatuur zelf is onder meer verzekerd tegen van buiten komende onheilen.
  • Extra kosten: De Extra kostendekking is er voor de kosten die bij voorkoming of opheffing van bedrijfsstagnatie moeten worden gemaakt. Dit zijn bijvoorbeeld de kosten van het huren van vervangende apparatuur, overwerk van personeel en het tijdelijk aantrekken van extra krachten.
  • Data: De Datadekking is er voor schade door aantasting, verminking of verlies van data. Hierbij moet de data-schade het gevolg zijn van een gedekte schade aan de apparatuur zelf of storing in de levering van elektriciteit.
  • Programmatuur: De programmatuurdekking is er voor schade door aantasting, verminking en/of verlies van programmatuur. Ook hierbij moet de programmatuur-schade het gevolg zijn van een gedekte schade aan de apparatuur zelf of storing in de levering van elektriciteit.

Gelet op het specifieke karakter van een glasverzekering m.b.t. het gebruik is maatwerk belangrijk. De verzekering dient op uw situatie afgestemd te worden. U kunt er uiteraard op rekenen dat onze adviseurs u op deskundige wijze adviseren.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.