Uw inboedel goed verzekerd

Inboedelverzekering

Een vergeten strijkbout op een dure blouse, een inbraak met nare verliezen, een lekkende douchebak, een uitslaande brand. Het kan ons allemaal overkomen. Hoe zuinig we ook willen zijn op onze dierbare spullen in huis. En niet alleen vuur, water en inbrekers vormen een risico voor onze bezittingen, ook allerlei ongelukjes kunnen schade aanrichten. Daarom is een inboedelverzekering een vanzelfsprekende zaak.

Wij kunnen geen schade voorkomen. Wel kunnen wij u financiële bescherming bieden tegen de gevolgen van grote en kleine ongelukken. We vergoeden niet alleen de schade – dat spreekt voor zich – we doen ook nog iets extra’s. We vergoeden bijvoorbeeld de kosten voor een verblijf in hotel of pension en voor het herstellen van uw tuin. Verder bieden we financiële ruimte voor allerlei extra kosten. En dat ligt minder voor de hand.

Maar het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering
Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door 5-jaarlijks de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

Wat te doen bij schade?
Schade kunt u bij Hornes Assurantiën online melden. Maar u mag ons natuurlijk ook gewoon bellen of mailen.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.