Altijd goed verzekerd

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een basisverzekering voor zorgkosten af te sluiten. Dit basispakket dekt de standaardzorg. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kunt u zich aanvullend verzekeren. 

Basisverzekering
De overheid bepaalt elk jaar opnieuw wat er wel en niet in het basispakket zit. Zorgverzekeraars zijn verplicht om iedereen tegen een vaste premie voor de basisverzekering te accepteren. Jongeren tot 18 jaar betalen deze premie niet, zij zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouder(s).

Voor de zorgverzekering geldt een verplicht eigen risico dat jaarlijks wordt vastgesteld. U kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. In dat geval betaalt u minder premie voor uw zorgverzekering. Het verplichte eigen risico voor 2021 bedraagt € 385,-.

Welke keuze maakt u?
Kiest u voor een naturapolis, waarbij u zorg af dient te nemen bij een aantal gecontracteerde zorgverleners, of kiest u voor een restitutiepolis, waarbij u de vrije keuze heeft voor een zorgverlener. Of kiest u voor een budgetvariant, bij deze vorm kopen verzekeraars hun zorg extra voordelig in bij een beperkte groep zorgverleners. Daardoor is de premie die u moet betalen lager.

Allemaal keuzes die van invloed zijn op de premie en op de keuze van de juiste zorgverzekeraar.

Door het grote aantal aanbieders en de variëteit aan producten kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Wij werken samen met een groot aantal maatschappijen, zoals Menzis, Achmea, ONVZ, CZ, ASR, Nationale Nederlanden. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijk en passend voorstel doen gebaseerd op uw persoonlijke (gezin)situatie.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen
Niet alle zorg wordt gedekt door de basisverzekering. Daarom kunt u de basisverzekering met twee extra dekkingen uitbreiden: een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Verzekeraars bieden deze extra dekkingen aan in pakketvorm met verschillende samenstellingen.

De aanvullende verzekering dekt de kosten voor onder andere fysiotherapie, kraamzorg, alternatieve geneeswijzen, psychologische zorg en gebitsbehandelingen voor kinderen tot 18 jaar. De tandartsverzekering dekt de kosten voor behandelingen aan uw gebit en het plaatsen van kronen of bruggen.

U bent niet verplicht om een aanvullende verzekering af te sluiten!
Uiteraard wel aan te raden.

Samen met u zoeken wij de zorgverzekeraar die het beste bij u past. Ook kunt u direct een offerte opvragen voor de door u gewenste polis.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.