Snel weer onderweg

Help! Ik heb ruitschade.

Autoruitschade Service

Is uw autoruit stuk?
Als u een Beperkt- of Volledige Cascoverzekering bij ons heeft, dan wordt dit snel en goedkoop – of zelfs gratis – opgelost. Bij schade belt u ons op 0182-582888. Wij verbinden u dan rechtstreeks door met Autototaal glas. Ook is het nu mogelijk om uw schade online te melden. Het online melden van uw ruitschade is geheel kosteloos. U kunt hier direct online uw ruitschade melden. Eén van de medewerkers neemt contact met u op om alles verder te af te stemmen. Telefonisch contact kan natuurlijk ook.

Autototaal glas 0800-0828 (landelijk meldpunt)

De glasherstellers kennen een 24-uurs service en herstellen en vervangen in heel Nederland en ook in een groot aantal andere Europese landen. Op vertoon van uw groene kaart kunt u gratis uw chassisnummer of kenteken in uw ruiten laten graveren om de kans op diefstal van uw auto te verkleinen.

Gratis sterreparatie
Ster in de voorruit? Laat deze zo snel mogelijk herstellen, want hoe sneller de reparatie, hoe beter het resultaat. Deze reparatie wordt gratis voor u uitgevoerd. U hoeft dus ook geen eigen risico te betalen.

Vervanging
Als uw ruit niet te repareren is, wordt de ruit vervangen. De ruitherstellers hebben ruiten van alle merken in voorraad. Bij vervanging krijgt u bij ons een korting op het eigen risico van € 75.

Geen rompslomp
Hornes Assurantiën rekent rechtstreeks af met beide bedrijven. Alleen bij vervanging van een ruit betaalt u zelf het eigen risico. (en/of de verschuldigde BTW voor bedrijven) Als het moet, bent u binnen enkele uren weer onderweg. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de mobiele service, die bij u thuis of op het werk langs kan komen.