Uw inventaris goed verzekerd

Inventaris/goederenverzekering (huurdersbelang)

De inventaris-/goederenverzekering is er voor bedrijven, verenigingen of instellingen met inventaris of bedrijven die in het bezit zijn van handelswaar zoals eindproducten en grondstoffen.

De goederen/inventarisverzekering dekt schade door onder andere brand, ontploffing, waterschade, blikseminslag en diefstal aan je goederen en inventaris.

De huurdersbelangverzekering is er voor huurders die aan of in het gehuurde gebouw veranderingen en/of uitbreidingen hebben gerealiseerd wat aard en nagel vast zit aan het gebouw. Het gaat hierbij om zaken die je voor eigen rekening aan het huurpand aanbrengt. Bijvoorbeeld de betimmeringen, het metsel-, behang-, schilder- en witwerk en verwarmings-, keuken- en beveiligingsinstallaties

Gelet op het specifieke karakter van een goederen/inventaris- en huurdersbelangverzekering m.b.t. het gebruik is maatwerk belangrijk. De verzekering dient op uw situatie afgestemd te worden. U kunt er uiteraard op rekenen dat onze adviseurs u op deskundige wijze adviseren.

  • Maak een afspraak

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.