Hornes staat voor kwaliteit

ONZE KWALITEITSWAARBORGEN

Als relatie van Hornes Assurantiën willen wij u graag informeren over het volgende:

De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarnaast eist de Wet financiële dienstverlening (Wfd) dat consumenten, voorafgaand aan het totstandkomen van een overeenkomst, een inzicht krijgen in de aard van de dienstverlening die de financiële dienstverlener hun biedt. Ook wij van Hornes Assurantien trachten in onze voorlichting zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van de Wfd.

Adfiz

Ons kantoor is lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.
www.adfiz.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement.
www.kifid.nl

  • Bel mij terug

    Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u terug op een datum en tijdstip dat u uitkomt.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.